• Panska_vesta_Vist_Olimpia_S15U053_Softshell_999900_1.jpg
  • Panska_vesta_Vist_Olimpia_S15U053_Softshell_999900_2.jpg
  • Panska_vesta_Vist_Olimpia_S15U053_Softshell_999900_3.jpg
  • Panska_vesta_Vist_Olimpia_S15U053_Softshell_999900_1.jpg
  • Panska_vesta_Vist_Olimpia_S15U053_Softshell_999900_2.jpg
  • Panska_vesta_Vist_Olimpia_S15U053_Softshell_999900_3.jpg

Pánská vesta Vist Olimpia S15U053 Softshell 999900

Doporučená cena4 890 Kč
Tento produkt již nelze zakoupit

Poradím Vám, nebojte se mi zavolat či napsat

Michaela Kovářová – Online poradkyně pro výběr oblečení a doplňků

Michaela Kovářová
+420 775 860 840
store@ski-max.cz

Poradkyně pro
výběr
luxusního
oblečení
a doplňků

Dotazník pro výběr oblečení Jak vybrat oblečení O Míše

Popis produktu

Pánská vesta Vist Olimpia S15U053 Softshell 999900

je částečně polstrovaným softshellovým modelem vyrobeným z tkaniny Toray. Polstrování Thermore® EVOdown®. Je to velmi lehká voduodpuzující vesta, ideální pro použití v kombinaci s lyžařkou bundou, aby udržovala teplo a zároveň zajistila vynikající prodyšnost. Víceúčelový model vhodný třeba i do města nebo pro volný čas. Dvě vnější kapsy. Zapínání do stojáčku na jednocestný YKK zip

Zážitkový nákup ve SKIMAX STORE

Nákup u nás není jen pouhé nakupování, ale skutečný zážitek se servisem, který tomu odpovídá. SKIMAX STORE přesně odráží to, jací jsme. Možná to není nejmodernější přístup, ale my trváme na tom, že některé věci by se měnit neměly. Nejdůležitějším parametrem je Vaše spokojenost, pohodlí a důvěra ve svého prodejce.

  • Pro zpříjemnění nákupu Vám rádi nabídneme kávu, prosecco či vodu
  • Náš profesionální personál se srdečným přístupem se postará o to, aby byl Váš nákup příjemným zážitkem, na který dlouho nezapomenete
  • Jedinečný výběr
  • Unikátní portfolio světových značek
  • 700 m2 luxusních lyžařských specialit pod jednou střechou
Úprava oděvu na míru

Zakoupil/a jste u nás zboží, ale potřebujete udělat menší úpravu? Pokud se jedná o zkrácení, zúžení či jiné drobné úpravy nabízíme Vám služby naší švadlenky, se kterou spolupracujeme již mnoho let. V prodejně SKIMAX STORE s Vámi naši prodejci prokonzultují úpravy, které jsou potřeba na Vámi zakoupeném zboží udělat. Zboží od Vás rovnou převezmou a předají švadlence k úpravě. Vaše zboží bude nejpozději do 14 dnů od převzetí upraveno. Poté Vás budeme telefonicky kontaktovat o způsobu vyzvednutí.

Tato služba je při nákupu našeho zboží ZDARMA.

ONLINE NÁKUP

Pokud cokoliv potřebujete, chcete si objednat, vrátit, vyměnit, poradit s velikostí, nefunguje Vám objednávka, nevíte jak postupovat při vrácení či reklamaci – nebojte se na mě obrátit. Ve SKIMAX STORE mám na starosti online poradenství pro výběr volnočasového i lyžařského oblečení, lyžařských a zimních doplňků včetně obuvi. Pokud si nejste jistí, zavolejte +420 775 860 840 nebo napište na e-mail store@ski-max.cz, jsem tu pro Vás! Míša

Instagram_iconFacebook_icon

Specifikace a funkčnost vesty
  • PohlavíMuži
  • ZnačkaVist
  • Produktové číslo04140001
  • Záruka24 měsíců
  • BarvaČerná Multicolor
  • SezónaZima
  • Modelová řada19/20
  • Materiál 1Polyester - 100%
  • VýplňTechnická
  • StřihSportovní
  • Typ zapínání Zip YKK Celopropínací
  • Barva zipůČerná
  • Detaily modeluVnější kapsy na zip Viditelné logo značky Designové prošívání Elastické boční vsadky Límeček Nášivka Vnitřní kapsa
  • UžitíLyžování Volný čas Městská móda

Sportovní DNA, elegantní duše

VIST je špičková značka proslulá ve světě zimních sportů, která vyrábí lyžařské oblečení, lyže, desky a vázání. Zrodila se v roce 1997 z nápadu Roberta Viviana a Elmara Stimpfla – sportovce italského národního lyžařského týmu – s výrobou vysoce výkonných lyžařských desek pro sektor profesionálních lyžařských závodů. Během pouhých několika let, díky prvním vítězstvím sportovců používajících desky VIST na olympijských hrách v Naganu, získala značka mezinárodní slávu. Produktové portfolio společnosti VIST bylo původně zaměřeno na exkluzivní výrobu desek a dnes je velmi diverzifikované. 

Spolu s deskami, VIST produkoval a prodával „E-Coach", inovativní systém pro sledování pozice sportovce na lyžích. Toto malé elektronické zařízení, které díky stálé kontrole pohybů lyžaře a okamžité zpětné vazbě pomáhá lyžaři najít správnou polohu pro lyžování, získalo v roce 2001 za svůj design cenu Philip Morris Award. Téhož roku Společnost VIST vytvořila první oděvy pro profesionální lyžařské závody.

O lyžařské značce Vist

O lyžařské značce Vist

„Pro vázání a desky vybíráme vysoce výkonné technické komponenty a provádíme perfektní montáž s technologicky pokročilými konstrukčními systémy. Pro oděv si vždy vybereme ty nejlepší materiály, abychom získali oděvy s dokonalou kombinací pohodlí a funkčnosti."

Produkty značky Vist najdete ↓

ZDE

Díky úspěšné kombinaci SPORT a FASHION je VIST jednou z nejznámějších značek v lyžařském sektoru. V oblasti závodů a soutěží získala značka VIST důvěru profesionálů.

2002 – Vazání V614, později převzatá společností VIST, získala za svůj design prestižní ocenění „Award of Innovation".

2004 – Společnost VIST vytvořila svou první lyžařskou řadu, která se za několik let přesunula do špičkového segmentu trhu a dosáhla vynikajících výsledků v nejdůležitějších testech po celém světě.

2005 – VIST vybavil národní lyžařský tým České republiky. V roce 2006 se jako oficiální dodavatel oblečení českého týmu zúčastnil olympijských her v Turíně. Václav Klaus, tehdejší prezident České republiky, byl nominován jako první „VIST World Leader".

2007 – Česká lyžařka Šárka Záhrobská, sponzorovaná značkou VIST, se stala mistryní světa ve slalomu v Are.

O lyžařské značce Vist

Volba správné velikosti

je snad to nejdůležitější při správném výběru oblečení. Naše velikostní tabulky jsou převedeny na evropské číslování, aby se nákup u nás stal jednodušším.

Volba parametrů

je další důležitou součástí. Nabízíme široký sortiment funkčního zboží, ale také volnočasové oblečení, které doplňuje nadčasový design. Vysvětlení jednotlivých pojmů najdete u každého našeho produktu v popisu.

Jakou pomoc VÁM při výběru můžeme nabídnout:

1. přeměření Vámi vybraného modelu

2. detailnější fotky produktů

3. konzultaci při výběru celého kompletu

 

Jsme tu pro Vás. Obraťte se na nás, pokud si s čímkoliv ohledně výběru nevíte rady.

Pro jakoukoliv radu kontaktujte naši online prodejní poradkyni Michaelu

Tel.: +420 775 860 840 | E-mail: store@ski-max.cz

 

Pro více informací navštivte naši stránku Jak vybrat oblečení, zde se dozvíte všechny potřebné informace, které by Vás mohly zajímat.

Čerpejte výhody a slevy! Zaregistruje se a staňte se členy SKIMAX VIP KLUBU.

Dle zoubků

Spirálový – dvě tenké plastové tvarované spirály zapracované do proužků látky. Ukončován shora obvykle kovovými koncovkami. 

Časté použití: kapsy, mikiny, batohy
Kostěný (plastový) – jednotlivé plastové zoubky připevněné k proužkům látky. Shora obvykle ukončeny větším zoubkem odlišného tvaru.

Časté použití: bundy
Mosazný (kovový) – užší kovové zoubky připevněné k proužkům látky. Shora obvykle ukončeny větším zoubkem odlišného tvaru.

Časté použití: džíny, boty

Dle zapínání

Dělitelný – zip lze úplně rozepnout na dva nespojené díly.

Časté použití: bundy, mikiny
Nedělitelný – i po úplném rozepnutí zůstává zip dole spojen.

Časté použití: kapsy, batohy, poklopec, boty
Obousměrný – zip má 2 jezdce a jde rozvírat či zavírat z obou stran.

Časté použití: bundy, batohy, vaky
Oboustranný – zip má 1 jezdec a jde rozvírat z líce i z rubu oděvu.

Časté použití: oboustranné bundy

Speciální typy zipů

Skrytý – slabší, obvykle spirální zip, jehož zoubky po zapnutí nejsou patrné.

Na šicím stroji se obvykle všívá speciální patkou na skrytý zip.

Časté použití: sukně, šaty
Zátěrový (voděodolný) – nepromokavý skrytý zip opatřený zátěrem, který brání prostupu vody textilní částí i mezi zoubky zipu.

Důležité je, že při praní musí být zipy vždy uzavřené, aby nedošlo k jejich poškození.

Časté použití: membránové bundy 

VÝROBCI ZIPŮ

YKK Yoshida Kogyo Kabushikikaisha

Společnost byla založena v roce 1934 a dnes působí na 71 světových trzích. YKK vyrábí a prodává širokou škálu zipů, s primárním zaměřením na tři typy: kovový, spirálový a VISLON®. Kovový zip má nejdelší historii a je vhodný pro různé aplikace, jako jsou bundy, zavazadla, džíny a další. Spirálový zip je vyroben ze spirálových plastových prvků, včetně polyesteru a nylonu. Jedná se o nejměkčí zip mezi třemi typy zipů. 

Typy zipů

Zip VISLON® je vyroben ze vstřikovaných plastových prvků. Bohaté barevné variace prvků se vytvářejí formulováním barevného pigmentu během procesu vstřikování.

Vysoce kvalitní produkty

„Naše výrobky používají ty nejlepší materiály z nejmodernějších zařízení a jsou hromadně vyráběny pod extrémní kontrolou kvality.“

  • Jedná se o vysoce kvalitní a funkční tepelnou izolaci ze 100% polyesterového vlákna. Technologie zpracování se podobá způsobu, jakým je aplikováno peří – polysterová vlákna jsou foukána dovnitř oděvu.
  • EVOdown® nabízí stejný objem a měkkost jako přírodní peří, kombinuje objem a měkkost peří s praktičností izolační vaty.
  • Výrobek se skládá ze dvou vnějších vrstev s vyšší hustotou, které zapouzdřují foukaná volná vlákna uprostřed. Cílem tohoto kompozitu je výrazně snížit shlukování a migraci vláken, což zajišťuje konzistentní, vysoký tepelný výkon v celém oděvu.
  • Výrobek je nabízen ve třech hmotnostech, aby co nejlépe vyhovoval každému požadavku na design od ultra lehkých bund až po bundy s vysokým objemem. Nejlepší úpravu a výkonnost nabízí EVOdown® prošitý ultralehkými materiály, které jsou schváleny atestem a jsou odolné proti ultrafialovému záření.
  • Maximálně voděodolný, větruvzdorný, neprofoukavý a hypoalergenní materiál.

EVOdown

  • Souhrnné označení elastických materiálů s největším rozsahem použití. Jedná se nejčastěji o dvou až třívrstvý laminát s příměsí Lycry pro vyšší elasticitu. Softsellové materiály jsou voděodolné, větruvzdorné, prodyšné, mají termoizolační vlastnosti, mechanickou odolnost a jsou lehké a příjemné na dotek. U softshellu obvykle sledujeme parametry voděodolnosti (mm vodního sloupce) a paropropustnosti či prodyšnosti (g/m2).

Podle různých hledisek jej můžeme rozdělit dle:

1. Přítomnosti membrány

  • membránové: mají jako střední vrstvu funkční textilní membránu (PU nebo teflon). Tyto tkaniny mívají lepší parametry nepromokavosti a odolnosti vůči větru, ale bývají méně prodyšné a hůře odvádí pot.
  • nemembránové (tkané): membrána chybí, vodoodpudivost je zajišťována hustotou vláken svrchní vrstvy a svrchní impregnační úpravou. Bývají prodyšnější.

2. Určení

  • jarní/podzimní: středně silný softshell s vnitřní stranou z nezateplené látky, obvykle se jedná o polyester, bavlnu nebo bambusovou viskózu
  • letní: velice tenký softshell často bez vnitřní vrstvy
  • zimní: rubová vrstva je ze silnějšího hřejivého materiálu, obvykle fleece

Co je to vodoodpudivost? Je to schopnost materiálu (tkaniny) do určité doby odolávat vodě (dešti). Hlavní rozdíl mezi vodoodpudivostí a nepromokavostí (vodním sloupcem, voděodolností) je právě v době, kdy dokáže materiál odolávat. Zatímco nepromokavé materiály jsou nepromokavé ze své podstaty, u vodoodpudivosti se jedná pouze o povrchovou úpravu, které dosáhneme nejčastěji sprejem. Znamená to, že materiál nenasákne vodu, která na něj dopadá okamžitě, ale vytváří funkční ochranu tím, že se na povrchu materiálu tvoří izolované kapky vody, které pak stékají pryč, vodoodpudivost tedy neznamená nepromokavost. 

Vodoodpudivé materiály jsou schopné chránit se před nasáknutím vodou, ne však po delší dobu. Také pokud na textilii působí větší tlak (např. popruhy batohu, klečení, sezení, vítr...), tak se snižuje doba odolnosti proti vodě, dešti. Vodoodpudivost se po určité době ztrácí, je možné a žádoucí ji obnovovat speciálními přípravky. Ve SKIMAX naleznete kvalitní a prověřenou impregnaci Švýcarské značky TOKO.

  • Vlastnost tkaniny sloužící k zamezení přehřátí našeho organismu a s tím spojeného nadměrného pocení, které má za následek zvlhnutí právě nošeného oblečení.
  •  Prodyšné oblečení musí být schopné odvádět naše tělesné výpary při jakékoliv činnosti a následně nám zajistit neprochladnutí při jejím ukončení.
  •  Kvalitní materiály používané k výrobě sportovního oblečení musí splňovat požadavky propustnosti stejně jako voděodolnosti.
  •  Schopnost materiálu odvádět pot od těla do vnějšího prostředí se nazývá paropropustnost a udává se v g/m2/24 hod.
Tabulka velikostí

Tabulka 

U oblečení značky Vist doporučujeme volit o číslo větší velikost.

XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 5XL
46 48 50 52 54 56 58 60 62 50