SKIMAX STORE | úterý - sobota | 9.00 - 18.00 hod.

Novinky ve skimax 

Abyste byli vždy informováni o tom, co je nového ve SKIMAX a nemuseli to složitě hledat. Všechny aktuální informace o příchozích kolekcích, plánovaných akcích, slevách či nových značkách naleznete v našich novinkách.

novinky

K vodě jedině s Karlem L.

K_vode_jedine_s_Karlem_L.jpg

Seznamte se s Karlem L., žhavou novinkou našeho portfolia. Vybrali jsme pro Vás modely, se kterými můžete vyrazit na bazén, koupaliště či pláž.

2 letní komplety pro muže

2_letni_komplety_pro_muze.jpg

Připravte se na léto s novou kolekcí Karl Lagerfeld Spring & Summer 2020. Aleš pro Vás vybral dva letní komplety, díky kterým už nemusíte přemýšlet, co na sebe.

Mikiny pro každou příležitost

Mikiny_pro_kazdou_prilezitost.jpg

Mikina je nezbytnou součástí každého šatníku. Využijete ji od jara až do zimy a skvěle se hodí do práce i při domácím lenošení. Potrpíte si na komfort spojený s kvalitním materiálem a nezaměnitelným designem? Vybrali jsme pro Vás pár modelů, které splní i ty nejnáročnější požadavky.

TOP 5 letních šatů, které letos musíte mít!

TOP_5_letnich_satu.jpg

Léto už klepe na dveře. Pokud si lámete hlavu nad tím, jaké šaty letos oblečete, ať už na dovolené nebo do práce, dáme Vám pár tipů.

ZAVÍRÁME prodejnu, ale E-SHOP frčí dál!

Zavirame_prodejnu.jpg

Drazí přátelé a zákazníci, ač jsme my lyžaři zdraví jako rybičky a neskolí nás jen tak nic, maximálně jiný zatím nezkušený lyžař, je nám opravdu velice líto, ale vzhledem k Usnesení vlády České republiky ze dne 14. března 2020 č.211 o přijetí krizového opatření, jsme nuceni uzavřít naši prodejnu Skimax STORE a také PŮJČOVNU lyží, běžek a snowboardů až do ODVOLÁNÍ.

Sportalm Golf 2020

Sportalm_Golf_2020.jpg

Už řádíš na grýnu? Nebo se teprve chystáš? Ať už tak či onak, golfová hřiště jsou zase otevřená, takže zaplať fíčko, naběhni na abšlág a všem nám ukaž, že nejsi žádný čuflař, ale naopak pořádný bourák.

Blauer Spring&Summer 2020

Blauer_SS_2020.jpg

Kolekce Jaro&Léto 2020 evokuje dědictví značky městským stylem. Pro letošní sezónu se nezbytným oděvem, který nesmí chybět ani ve vaší skříni či na věšáku v chodbě, stávají modely vyrobené kompletně, od textilie po polstrování, z recyklovaného materiálu REPREVE.

Goldbergh Spring&Summer 2020

Goldbergh_SS_2020.jpg

PAMATUJETE SI JEŠTĚ CESTU DO FITKA? Neberte si to špatně, ale nebudeme si nic nalhávat. Pokud ne, tak je zkrátka nejvyšší čas si vzpomenout. A věřte, že mě to také zrovna 3x netěší. Zima sice ještě není úplně u konce, ale jarní dny se naneštěstí nebo snad bohudík (?), to záleží na člověku, čím dál tím víc blíží.